Qui-Vive verzekeringen

Een verzekeringskantoor met focus op bedrijven

Uw computer verzekerd? Ook uw software?

Uw computer verzekerd? Ook uw software?

Of u nu zefstandige, bedrijfsleider of dienstverlener bent, u kunt nog moeilijk zonder computer of internetaansluiting. Een fout kan uw besturingssystemen echter ernstig verstoren. Een optimale bescherming van uw informaticapark (pdf) is daarom onmisbaar.

Naast de dekking van het materieel in alle risico’s kunnen we u nu een dekking aanbieden voor gegevens en programma’s én van uw website We kunnen u een compleet gamma aan waarborgen aanbieden ter bescherming van uw computerpark: Panne of slechte werking die leidt tot het verlies of de aantasting van uw data Dienstonderbreking van een elektriciteits- of telecommunicatieleverancier Menselijke fout Daden van kwaadwilligheid, met o.m. cybercriminaliteit (hacking, virussen,…) Financiële gevolgen van de onbeschikbaarheid van uw website. Contacteer ons voor een offerte op maat van uw onderneming!

  • dsfdf
  • sdfdfds
  • sdf

Reageer op dit bericht

Reacties worden via email verzonden naar de schrijver van dit artikel.

Schadegeval?

Bij een schadegeval is het in de eerste plaats heel belangrijk altijd rustig te blijven, zeker als er andere partijen bij betrokken zijn. Zich opwinden heeft geen zin, de schade zal er niet door verdwijnen. Bovendien kan een schadegeval iedereen overkomen. Wie er zich van bewust is dat een schaderegeling deze drie belangrijke stappen telt, heeft alvast een duidelijker zicht op de afhandeling.

1

Maak werk van een duidelijke en volledige schadeaangifte: vul het Europees Aanrijdingsformulier (EA) in als het om autoschade gaat, of geef een volledige omschrijving van de omstandigheden bij andere schades. Vermeld de identiteit van alle betrokken partijen en hun contactgegevens.

2

De geleden schade moet geraamd worden. U als schadelijder zal hiervoor bestekken of offertes moeten opvragen. In veel gevallen zal ook een expertise plaatsvinden. Deze procedure kan enige tijd in beslag nemen.

3

Hierop volgt de uiteindelijke schaderegeling, in concreto de herstelling van de geleden schade en/of de uitbetaling van een schadevergoeding. 

Contacteer ons!

Qui-Vive verzekeringen
Brugse Steenweg 7 bus 53
B-9940 Evergem

T. +32 (0)9 216 20 80
F. +32 (0)9 355 59 05
E. info@quivive.be