Coronacrisis: we staan aan je zijde! Lees meer.

Qui-Vive verzekeringen

Een verzekeringskantoor met focus op bedrijven

TE HUUR

TE HUUR

Zoals u waarschijnlijk al vernomen hebt, is Qui-Vive op zoek gegaan naar een nieuw kantoorgebouw. We vonden onze nieuwe stek in onze achtertuin! 1 juni verhuizen we naar het distributiecentrum van Evergem!

Binnen dit centrum zijn er nog 2 kantoren van 125 m² beschikbaar. Deze bevinden zich op het gelijkvloers. De huurprijs bedraagt 125 euro/m² op jaarbasis.

Ook ons huidig kantoor, Brugse steenweg 14 te Evergem, staat te huur vanaf 1 juni 2018. Dit kantoor behelst een oppervlakte van 220 m². De huurprijs van dit kantoor bedraagt 2.100 euro per maand.

Bij interesse voor 1 van de kantoren, kan u contact opnemen met Veerle Minjauw via veerle@quivive.be

Reageer op dit bericht

Reacties worden via email verzonden naar de schrijver van dit artikel.

Schadegeval?

Bij een schadegeval is het in de eerste plaats heel belangrijk altijd rustig te blijven, zeker als er andere partijen bij betrokken zijn. Zich opwinden heeft geen zin, de schade zal er niet door verdwijnen. Bovendien kan een schadegeval iedereen overkomen. Wie er zich van bewust is dat een schaderegeling deze drie belangrijke stappen telt, heeft alvast een duidelijker zicht op de afhandeling.

1

Maak werk van een duidelijke en volledige schadeaangifte: vul het Europees Aanrijdingsformulier (EA) in als het om autoschade gaat, of geef een volledige omschrijving van de omstandigheden bij andere schades. Vermeld de identiteit van alle betrokken partijen en hun contactgegevens.

2

De geleden schade moet geraamd worden. U als schadelijder zal hiervoor bestekken of offertes moeten opvragen. In veel gevallen zal ook een expertise plaatsvinden. Deze procedure kan enige tijd in beslag nemen.

3

Hierop volgt de uiteindelijke schaderegeling, in concreto de herstelling van de geleden schade en/of de uitbetaling van een schadevergoeding. 

Contacteer ons!

Qui-Vive verzekeringen
Brugse Steenweg 7 bus 53
B-9940 Evergem

T. +32 (0)9 216 20 80
F. +32 (0)9 355 59 05
E. info@quivive.be