Coronacrisis: we staan aan je zijde! Lees meer.

Qui-Vive verzekeringen

Een verzekeringskantoor met focus op bedrijven

Overlijden Patrick Pelerents

Met heel veel droefheid melden wij u het overlijden van onze collega Patrick Pelerents. Patrick is op 8 augustus overleden na een harde  en moedige strijd tegen zijn ziekte.

Wij zullen Patrick hard missen. Voor ons kantoor was Patrick een man met veel kennis, met een doorgedreven zorg voor zijn klanten, met een grote beroepsernst  en hij was een gewaardeerde collega voor ons allen.

Het was de wens van Patrick dat zijn zorg voor zijn klanten door Qui-Vive verder zou worden opgenomen. Wij hebben Patrick dan ook beloofd zijn persoonlijke en gedreven aanpak over te nemen en zijn dossiers ter harte te nemen.

Reageer op dit bericht

Reacties worden via email verzonden naar de schrijver van dit artikel.

Schadegeval?

Bij een schadegeval is het in de eerste plaats heel belangrijk altijd rustig te blijven, zeker als er andere partijen bij betrokken zijn. Zich opwinden heeft geen zin, de schade zal er niet door verdwijnen. Bovendien kan een schadegeval iedereen overkomen. Wie er zich van bewust is dat een schaderegeling deze drie belangrijke stappen telt, heeft alvast een duidelijker zicht op de afhandeling.

1

Maak werk van een duidelijke en volledige schadeaangifte: vul het Europees Aanrijdingsformulier (EA) in als het om autoschade gaat, of geef een volledige omschrijving van de omstandigheden bij andere schades. Vermeld de identiteit van alle betrokken partijen en hun contactgegevens.

2

De geleden schade moet geraamd worden. U als schadelijder zal hiervoor bestekken of offertes moeten opvragen. In veel gevallen zal ook een expertise plaatsvinden. Deze procedure kan enige tijd in beslag nemen.

3

Hierop volgt de uiteindelijke schaderegeling, in concreto de herstelling van de geleden schade en/of de uitbetaling van een schadevergoeding. 

Contacteer ons!

Qui-Vive verzekeringen
Brugse Steenweg 7 bus 53
B-9940 Evergem

T. +32 (0)9 216 20 80
F. +32 (0)9 355 59 05
E. info@quivive.be