Coronacrisis: we staan aan je zijde! Lees meer.

Qui-Vive verzekeringen

Een verzekeringskantoor met focus op bedrijven

Nieuw logo

Nieuw logo

Zoals jullie hebben gemerkt, zit Qui-Vive in een nieuw kleedje!

We verhuisden niet alleen naar onze nieuwe kantoren Brugse Steenweg 7 bus 53 te Evergem, maar ook ons logo werd vernieuwd.

Ons appelblauwzeegroene kleur blijft ons kenmerken, maar we gingen dit keer voor een strakkere vorm.  Bedankt aan onze klant Mirto Print (voorheen Nevelland Graphics) om ons hierin te begeleiden.

We vernieuwden ook onze beheersoftware met als doel nog efficiënter te werken. Daardoor zien de kwitanties die u van ons ontvangt er wat anders uit. Naar inhoud van uw verzekeringen verandert er uiteraard niets, enkel de lay-out is gewijzigd.

Als u hierover vragen hebt, contacteer ons gerust, wij beantwoorden uw vragen met veel plezier.

Wij zijn heel blij met de nieuwe uitstraling van Qui-Vive. Het geeft ons energie om jullie te blijven servicen op een degelijke professionele manier!

 

Reageer op dit bericht

Reacties worden via email verzonden naar de schrijver van dit artikel.

Schadegeval?

Bij een schadegeval is het in de eerste plaats heel belangrijk altijd rustig te blijven, zeker als er andere partijen bij betrokken zijn. Zich opwinden heeft geen zin, de schade zal er niet door verdwijnen. Bovendien kan een schadegeval iedereen overkomen. Wie er zich van bewust is dat een schaderegeling deze drie belangrijke stappen telt, heeft alvast een duidelijker zicht op de afhandeling.

1

Maak werk van een duidelijke en volledige schadeaangifte: vul het Europees Aanrijdingsformulier (EA) in als het om autoschade gaat, of geef een volledige omschrijving van de omstandigheden bij andere schades. Vermeld de identiteit van alle betrokken partijen en hun contactgegevens.

2

De geleden schade moet geraamd worden. U als schadelijder zal hiervoor bestekken of offertes moeten opvragen. In veel gevallen zal ook een expertise plaatsvinden. Deze procedure kan enige tijd in beslag nemen.

3

Hierop volgt de uiteindelijke schaderegeling, in concreto de herstelling van de geleden schade en/of de uitbetaling van een schadevergoeding. 

Contacteer ons!

Qui-Vive verzekeringen
Brugse Steenweg 7 bus 53
B-9940 Evergem

T. +32 (0)9 216 20 80
F. +32 (0)9 355 59 05
E. info@quivive.be