Coronacrisis: we staan aan je zijde! Lees meer.

Qui-Vive verzekeringen

Een verzekeringskantoor met focus op bedrijven

Tips en advies voor u en uw onderneming

Coronacrisis: we staan aan je zijde!

Coronacrisis: we staan aan je zijde!

Ook in deze gezondheidscrisis staan we aan je zijde om je vragen te beantwoorden en je te helpen. Blijf thuis en aarzel niet om ons te contacteren via telefoon of e-mail.

Nieuw logo

Nieuw logo

Zoals jullie hebben gemerkt, zit Qui-Vive in een nieuw kleedje!

We verhuisden niet alleen naar onze nieuwe kantoren Brugse Steenweg 7 bus 53 te Evergem, maar ook ons logo werd vernieuwd.

Tienjarige aansprakelijkheid bouw

Naar aanleiding van de Wet Peeters (31/05/2017) zijn vanaf 01/07/2018 niet enkel nog de architecten verplicht een verzekering tienjarige aansprakelijkheid af te sluiten, maar ook de aannemers en andere dienstverleners in de bouwsector.

Interne verkeerswegen

In een bedrijf gebeuren voortdurend verplaatsingen, van voetgangers, van voertuigen, al dan niet met goederen. Om alles in goede banen te leiden, zijn er net zoals in het verkeer, wegen en doorgangen.

Zorgeloos op vakantie

Zorgeloos op vakantie gaan, betekent ook zonder ‘betaalzorgen’ op vakantie gaan. Met debet- en kredietkaarten kan je in het buitenland gemakkelijk betalen.

Maar dit is niet zonder risico’s. Je bent best toch op je hoede voor fraude. Je wil bij thuiskomst liever niet vaststellen dat er onbekende aanzienlijke bedragen van je rekening zijn verdwenen.

Keuring oldtimers

Een oldtimer met een O-nummerplaat was vrijgesteld van een periode keuring en diende enkel een keuring te ondergaan bij de inschrijving. Vanaf 20 mei 2018 geldt de periodieke keuring ook voor een oldtimer met een O-nummerplaat  (ingeschreven in Vlaanderen).

TE HUUR

TE HUUR

Zoals u waarschijnlijk al vernomen hebt, is Qui-Vive op zoek gegaan naar een nieuw kantoorgebouw. We vonden onze nieuwe stek in onze achtertuin! 1 juni verhuizen we naar het distributiecentrum van Evergem!

Schadegeval?

Bij een schadegeval is het in de eerste plaats heel belangrijk altijd rustig te blijven, zeker als er andere partijen bij betrokken zijn. Zich opwinden heeft geen zin, de schade zal er niet door verdwijnen. Bovendien kan een schadegeval iedereen overkomen. Wie er zich van bewust is dat een schaderegeling deze drie belangrijke stappen telt, heeft alvast een duidelijker zicht op de afhandeling.

1

Maak werk van een duidelijke en volledige schadeaangifte: vul het Europees Aanrijdingsformulier (EA) in als het om autoschade gaat, of geef een volledige omschrijving van de omstandigheden bij andere schades. Vermeld de identiteit van alle betrokken partijen en hun contactgegevens.

2

De geleden schade moet geraamd worden. U als schadelijder zal hiervoor bestekken of offertes moeten opvragen. In veel gevallen zal ook een expertise plaatsvinden. Deze procedure kan enige tijd in beslag nemen.

3

Hierop volgt de uiteindelijke schaderegeling, in concreto de herstelling van de geleden schade en/of de uitbetaling van een schadevergoeding. 

Contacteer ons!

Qui-Vive verzekeringen
Brugse Steenweg 7 bus 53
B-9940 Evergem

T. +32 (0)9 216 20 80
F. +32 (0)9 355 59 05
E. info@quivive.be