Coronacrisis: we staan aan je zijde! Lees meer.

Qui-Vive verzekeringen

Een verzekeringskantoor met focus op bedrijven

Tussenschakel tussen maatschappijen en klanten

Verzekeringsmakelaar Qui-Vive wil de tussenschakel zijn tussen maatschappijen en klanten, en verzekeringspakketten koppelen aan doorgedreven dienstverlening en gericht advies (bijvoorbeeld over fiscaliteit of successie).
Sinds de start in 2007 groeide ons kantoor uit tot een all-in verzekeringspartner die een stevige regionale basis heeft – met vestigingen in Evergem, Eeklo en Zele – en kan steunen op een team van trouwe medewerkers. Zodat we de klant de nodige continuïteit kunnen garanderen: één klant, één aanspreekpunt.

Anno 2014 is Qui-Vive meer dan ooit een combinatie van ervaring, engagement, operationele efficiëntie, gezonde visie en de juiste mensen. Bovendien blijven we ambitieus, door ons verder te profileren als hoogstaande bedrijvenmakelaar die wordt erkend door de klant én de leveranciers (maatschappijen, accountants, schade-experts, advocaten, …).

Schadegeval?

Bij een schadegeval is het in de eerste plaats heel belangrijk altijd rustig te blijven, zeker als er andere partijen bij betrokken zijn. Zich opwinden heeft geen zin, de schade zal er niet door verdwijnen. Bovendien kan een schadegeval iedereen overkomen. Wie er zich van bewust is dat een schaderegeling deze drie belangrijke stappen telt, heeft alvast een duidelijker zicht op de afhandeling.

1

Maak werk van een duidelijke en volledige schadeaangifte: vul het Europees Aanrijdingsformulier (EA) in als het om autoschade gaat, of geef een volledige omschrijving van de omstandigheden bij andere schades. Vermeld de identiteit van alle betrokken partijen en hun contactgegevens.

2

De geleden schade moet geraamd worden. U als schadelijder zal hiervoor bestekken of offertes moeten opvragen. In veel gevallen zal ook een expertise plaatsvinden. Deze procedure kan enige tijd in beslag nemen.

3

Hierop volgt de uiteindelijke schaderegeling, in concreto de herstelling van de geleden schade en/of de uitbetaling van een schadevergoeding. 

Contacteer ons!

Qui-Vive verzekeringen
Brugse Steenweg 7 bus 53
B-9940 Evergem

T. +32 (0)9 216 20 80
F. +32 (0)9 355 59 05
E. info@quivive.be