Coronacrisis: we staan aan je zijde! Lees meer.

Qui-Vive verzekeringen

Een verzekeringskantoor met focus op bedrijven

Wij willen niet alleen een makelaar zijn

Onze verrijkte verzekeringsoplossingen zijn er om u gerust te stellen. Maar Qui-Vive gaat verder. Wij willen niet alleen een makelaar zijn, maar ook een partner die u professionele impulsen en inspiratie geeft. Heel concreet doen we dat door ons uitgebreide netwerk ter beschikking te stellen tijdens onze zogenaamde Qui-Vivenings.

Sinds het prille begin van ons kantoor organiseren we op regelmatige basis contactmomenten, waarop (potentiële) klanten met elkaar kennis maken in een ongedwongen en ontspannen kader. Tijdens zo’n Qui-Vivening worden verrassende contacten gelegd en ontstaan mooie partnerships. Intussen hebben we zeven edities achter de rug, en kunnen we met enige fierheid zeggen dat ze een begrip zijn geworden in de bedrijfswereld én daarbuiten.

Vorige Edities

7de Quivivening

7de Quivivening, Eskimofabriek Gent
Bekijk de foto's
Locatie:

Eskimofabriek Gent

Datum:

Qui-Vive… daar zit muziek in!

6de Quivivening

6de Quivivening, Opera Gent
Bekijk de foto's
Locatie:

Opera Gent

Datum:

De Opera van Gent is de locatie voor de zesde Quivivening waar we het vijfjarige bestaan van Qui-Vive Verzekeringen in stijl vieren.

5de Quivivening

5de Quivivening, Aards Paradijs Merendree
Bekijk de foto's
Locatie:

Aards Paradijs Merendree

Datum:

4de Quivivening

4de Quivivening, Het Moment Vosselare
Bekijk de foto's
Locatie:

Het Moment Vosselare

Datum:

3de Quivivening

3de Quivivening, Kantoor Evergem
Bekijk de foto's
Locatie:

Kantoor Evergem

Datum:

De opening van ons nieuwe kantoor te Evergem is een prima locatie voor onze 3de Quivivening

Startreceptie

Startreceptie, Biznishotel Lokeren
Bekijk de foto's
Locatie:

Biznishotel Lokeren

Datum:

De officiële voorstelling van Qui-Vive Verzekeringen vindt plaats tijdens een receptie in het Biznishotel in Lokeren

Schadegeval?

Bij een schadegeval is het in de eerste plaats heel belangrijk altijd rustig te blijven, zeker als er andere partijen bij betrokken zijn. Zich opwinden heeft geen zin, de schade zal er niet door verdwijnen. Bovendien kan een schadegeval iedereen overkomen. Wie er zich van bewust is dat een schaderegeling deze drie belangrijke stappen telt, heeft alvast een duidelijker zicht op de afhandeling.

1

Maak werk van een duidelijke en volledige schadeaangifte: vul het Europees Aanrijdingsformulier (EA) in als het om autoschade gaat, of geef een volledige omschrijving van de omstandigheden bij andere schades. Vermeld de identiteit van alle betrokken partijen en hun contactgegevens.

2

De geleden schade moet geraamd worden. U als schadelijder zal hiervoor bestekken of offertes moeten opvragen. In veel gevallen zal ook een expertise plaatsvinden. Deze procedure kan enige tijd in beslag nemen.

3

Hierop volgt de uiteindelijke schaderegeling, in concreto de herstelling van de geleden schade en/of de uitbetaling van een schadevergoeding. 

Contacteer ons!

Qui-Vive verzekeringen
Brugse Steenweg 7 bus 53
B-9940 Evergem

T. +32 (0)9 216 20 80
F. +32 (0)9 355 59 05
E. info@quivive.be