Coronacrisis: we staan aan je zijde! Lees meer.

Qui-Vive verzekeringen

Een verzekeringskantoor met focus op bedrijven

Jarenlange ervaring

Qui-Vive is door en door thuis in de wereld van verzekeringen.Dat zeggen we niet zomaar: al onze medewerkers genoten een heel degelijke opleiding ter zake, en brachten doorgaans ook een pak nuttige ervaring mee uit hun vorige functie – bijvoorbeeld bij verzekeringsbedrijven, andere makelaars of complexe ondernemingen. Hierdoor kennen we ook heel goed de ‘andere kant’ van het verzekeringsverhaal: we wéten hoe aanbieders en bedrijven werken. Expertise waar ook u als klant alleen maar wel bij kunt varen.

Maar los van die ervaring en expertise van onze medewerkers – hoe indrukwekkend die ook mag zijn – werven wij alleen die mensen aan met wie het vanaf het eerste moment klikt. Waarvan we weten dat ze een meerwaarde kunnen bieden aan Qui-Vive, op professioneel én collegiaal vlak. Voor ons is dat heel belangrijk: Qui-Vive wil namelijk als een vast en hecht team naar buiten komen. Logisch toch? Want hoe kunnen we streven naar menselijke oplossingen, als er geen sprake is van een menselijk kantoor?

Schadegeval?

Bij een schadegeval is het in de eerste plaats heel belangrijk altijd rustig te blijven, zeker als er andere partijen bij betrokken zijn. Zich opwinden heeft geen zin, de schade zal er niet door verdwijnen. Bovendien kan een schadegeval iedereen overkomen. Wie er zich van bewust is dat een schaderegeling deze drie belangrijke stappen telt, heeft alvast een duidelijker zicht op de afhandeling.

1

Maak werk van een duidelijke en volledige schadeaangifte: vul het Europees Aanrijdingsformulier (EA) in als het om autoschade gaat, of geef een volledige omschrijving van de omstandigheden bij andere schades. Vermeld de identiteit van alle betrokken partijen en hun contactgegevens.

2

De geleden schade moet geraamd worden. U als schadelijder zal hiervoor bestekken of offertes moeten opvragen. In veel gevallen zal ook een expertise plaatsvinden. Deze procedure kan enige tijd in beslag nemen.

3

Hierop volgt de uiteindelijke schaderegeling, in concreto de herstelling van de geleden schade en/of de uitbetaling van een schadevergoeding. 

Contacteer ons!

Qui-Vive verzekeringen
Brugse Steenweg 7 bus 53
B-9940 Evergem

T. +32 (0)9 216 20 80
F. +32 (0)9 355 59 05
E. info@quivive.be