Coronacrisis: we staan aan je zijde! Lees meer.

Qui-Vive verzekeringen

Een verzekeringskantoor met focus op bedrijven

Alle maatschappijen

Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen wij onze klanten een uitgekiende selectie polissen aanbieden.
Wij spreken dus nooit in naam van deze of gene verzekeringsmaatschappij, maar hebben de vrijheid om bij elke aanbieder de betrouwbaarste en meest waterdichte producten te selecteren. Om die vervolgens naar uw unieke situatie te modelleren. Met andere woorden: Qui-Vive verrijkt uw polis met de nodige uitbreidingen – die we de ‘Qui-Vive clausules’ noemen – zodat het resultaat een unieke en persoonlijke oplossing wordt met een bredere én betere dekking dan enig ander verzekeringsproduct van een andere makelaar.

‘Uitbreiden’ en ‘verrijken’ is bij ons trouwens niet gelijk aan ‘ingewikkelder maken’ – wel integendeel. Transparante communicatie, heldere formuleringen en eenduidige afspraken zijn voor ons van het allergrootste belang.

Bijkomend voordeel van onze onafhankelijke positie: omdat wij met een breed spectrum aan verzekeringsmaatschappijen samenwerken, kunnen wij verzekeringsoplossingen aanbieden voor zelfs de meest gespecialiseerde bedrijfstak of –materie.

Onze verzekeringen

De verzekeringen van Qui-Vive vindt u nergens anders. Omdat wij onze producten helemaal naar de klant modelleren. Wij passen onze polissen aan, breiden die uit met de nodige clausules en garanderen dankzij die verrijking een dekking die u de grootst mogelijke zorgeloosheid biedt. Met de beste prijs-kwaliteitverhouding bovendien. Maar nog belangrijker dan een perfect gepolijste polis vinden we duidelijke communicatie: geen kleine lettertjes bij Qui-Vive, maar duidelijke voorwaarden en premieafspraken. Kortom: transparantie … verzekerd.

Toch nog vragen? We zijn slechts een telefoontje verwijderd. Een telefoontje dat we, voor alle duidelijkheid, altijd beantwoorden. Want uw probleem is het probleem van Qui-Vive.

Schadegeval?

Bij een schadegeval is het in de eerste plaats heel belangrijk altijd rustig te blijven, zeker als er andere partijen bij betrokken zijn. Zich opwinden heeft geen zin, de schade zal er niet door verdwijnen. Bovendien kan een schadegeval iedereen overkomen. Wie er zich van bewust is dat een schaderegeling deze drie belangrijke stappen telt, heeft alvast een duidelijker zicht op de afhandeling.

1

Maak werk van een duidelijke en volledige schadeaangifte: vul het Europees Aanrijdingsformulier (EA) in als het om autoschade gaat, of geef een volledige omschrijving van de omstandigheden bij andere schades. Vermeld de identiteit van alle betrokken partijen en hun contactgegevens.

2

De geleden schade moet geraamd worden. U als schadelijder zal hiervoor bestekken of offertes moeten opvragen. In veel gevallen zal ook een expertise plaatsvinden. Deze procedure kan enige tijd in beslag nemen.

3

Hierop volgt de uiteindelijke schaderegeling, in concreto de herstelling van de geleden schade en/of de uitbetaling van een schadevergoeding. 

Contacteer ons!

Qui-Vive verzekeringen
Brugse Steenweg 7 bus 53
B-9940 Evergem

T. +32 (0)9 216 20 80
F. +32 (0)9 355 59 05
E. info@quivive.be