Coronacrisis: we staan aan je zijde! Lees meer.

Qui-Vive verzekeringen

Een verzekeringskantoor met focus op bedrijven

Qui-Vive verzekeringen

Qui-Vive Verzekeringen biedt gepersonaliseerde verzekeringsoplossingen aan en koppelt die aan doorgedreven dienstverlening.

Vind uw kantoor

Wie we verzekeren?

Grote en middelgrote ondernemingen

Continuïteit en veiligheid zijn onmisbare factoren in elke goed draaiende onderneming. Onze gerichte verzekeringsoplossingen kunnen hier het verschil maken.

Kleine ondernemingen en zelfstandigen

Als zelfstandige of zaakvoerder van een kmo bent u het uithangbord van uw bedrijf, en hebt u meer dan wie ook behoefte aan zekerheid. Die kan Qui-Vive u bieden.

Particulieren

Wie wil nu niet de beste bescherming voor zichzelf, zijn gezin en zijn bezittingen? Qui-Vive werkt een polis(pakket) uit op maat van uw specifieke situatie.

Hoe gaan we te werk?

Een warme aanpak

Bij Qui-Vive is empathie het vertrekpunt en zorgeloosheid het ultieme doel: wij willen u als professionele en/of particuliere klant een verzekeringsoplossing bieden die u 100 procent gerust stelt – zowel in de werk- als privésituatie. Daarom maken wij van elk polispakket een uniek en persoonlijk verhaal, met prijs/kwaliteit en (h)echt klantcontact als rode draad.

Jarenlange ervaring

Qui-Vive is door en door thuis in de wereld van verzekeringen. Dat zeggen we niet zomaar: al onze medewerkers genoten een heel degelijke opleiding ter zake, en brachten doorgaans ook een pak nuttige ervaring mee uit hun vorige functie, bijvoorbeeld bij verzekeringsbedrijven, andere makelaars of complexe ondernemingen.

Schadegeval?

Bij een schadegeval is het in de eerste plaats heel belangrijk altijd rustig te blijven, zeker als er andere partijen bij betrokken zijn. Zich opwinden heeft geen zin, de schade zal er niet door verdwijnen. Bovendien kan een schadegeval iedereen overkomen. Wie er zich van bewust is dat een schaderegeling deze drie belangrijke stappen telt, heeft alvast een duidelijker zicht op de afhandeling.

1

Maak werk van een duidelijke en volledige schadeaangifte: vul het Europees Aanrijdingsformulier (EA) in als het om autoschade gaat, of geef een volledige omschrijving van de omstandigheden bij andere schades. Vermeld de identiteit van alle betrokken partijen en hun contactgegevens.

2

De geleden schade moet geraamd worden. U als schadelijder zal hiervoor bestekken of offertes moeten opvragen. In veel gevallen zal ook een expertise plaatsvinden. Deze procedure kan enige tijd in beslag nemen.

3

Hierop volgt de uiteindelijke schaderegeling, in concreto de herstelling van de geleden schade en/of de uitbetaling van een schadevergoeding. 

Contacteer ons!

Qui-Vive verzekeringen
Brugse Steenweg 7 bus 53
B-9940 Evergem

T. +32 (0)9 216 20 80
F. +32 (0)9 355 59 05
E. info@quivive.be